m uw tuin in een perfecte conditie te houden is onderhoud noodzakelijk. Werkzaamheden zoals vakkundig snoeien, bemesten, opnieuw opzetten van plantengroepen en het uitdunnen/scheuren van woekerende groepen worden dan door ons uitgevoerd. Onderhoud is het behoud van uw tuin.

Toch wil of kan niet iedereen zijn tuin goed onderhouden. Dit is zonde, want een goed aangelegde tuin is vaak een grote investering en achterstallig onderhoud kan op termijn grote kosten met zich mee brengen. Om op termijn van uw tuin te blijven genieten is het noodzakelijk deze goed en kundig te onderhouden.

U kunt ervoor kiezen om de tuin het hele jaar rond te laten onderhouden. In dat geval wordt de tuin een keer in de maand helemaal netjes klaargemaakt.
Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een voorjaars- of najaarsbeurt voor uw tuin.

Voorjaarsbeurt
Een tuin groeit en bloeit, en moet onderhouden worden. U bent al een heel eind wanneer u uw tuin een goeie voorjaarsbeurt laat geven. Snoeien, losmaken van de bodem, bemesting, scheuren en herplanten van vaste planten. Er moet heel wat gebeuren in het voorjaar. Maar ook uw gazon vraagt om het nodige onderhoud. Om mosvorming te voorkomen is het goed eenmaal per jaar te verticuteren, en de bijbehorende bemesting en bekalking aan te brengen.


Najaarsbeurt
Tijdens een najaarsbeurt maken wij uw tuin helemaal winterklaar zodat u ook in de winter van een aantrekkelijke tuin kunt genieten.


Zoals u ziet kunt u vele kanten op met het onderhoud!